değirmen oto quip için ürünler (5)

ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.
Paneled soğan halkaları - Şef'in Tapası

Paneled soğan halkaları - Şef'in Tapası

Donanımınızı büyük bir miktar çok sıcak yağa koyun ve 3/4 dakika kızartın. Sıcak tüketin. Mikrodalga kullanımı önerilmez.
Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Keskin tadı baharatlı yemek sevenleri mutlu edecektir. Etlerinizi, ızgaralarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve salata sosu veya mayonez yapmak için ideal olacaktır. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g'lık kavanozlarda ve 800 g ile 4 kg'lık kovalar halinde de mevcuttur.
Ördek Konfiti 2 But 400g - Bizim Konfitler

Ördek Konfiti 2 But 400g - Bizim Konfitler

Özlü yağında konserve edilmiş ördek butları, tuz. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Kutuyu açın ve yağı eritmek için su banyosuna koyun. Butları fırında veya tavada ızgara yapın ve yağda sotelenmiş kış mantarları veya patateslerle birlikte tadını çıkarın. Konfit, Güneybatı'nın yemeğidir! İyi ızgara yapılmış bir konfit ördek butu, fırında güzelce çıtır olur. Bu, hepimizin ulaşabileceği yüksek gastronomidir. Bu konfit için ördekleri, Castelnaudary çevresindeki tepelerde kaybolmuş küçük bir köy olan Plaigne'de M. Marty tarafından özel olarak yetiştiriyorum.
Temizlenmiş ahtapot tüpleri - Ahtapot çeşitleri

Temizlenmiş ahtapot tüpleri - Ahtapot çeşitleri

1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.